Kurulum
1. Adım
13 yaşından genç oyuncuların,War Rock'ı yüklemeden ve hesap yaratmadan önce ebeveynlerinden izin almaları gerekmektedir. Bu nedenle oyuncuların yerine ebeveynlerinin hesaplarını kendi isimlerine açmaları gerekir. Oyunu yüklemeden önce sistem gereksinimlerini kontrol etmenizi tavsiye ederiz.
2. Adım
WarRock.net websitesinin ana sayfasındaki, “Kayıt Ol” linkine tıklayın. Gerekli olan bütün alanları doldurup “Kayıta devam et” düğmesine tıklayın. Kayıt olduktan sonra e-mail adresinize hesabınızı aktif hale getirmek için gerekli olan bir aktivasyon kodu gönderilecektir. Hesabınızı aktif hale getirdikten sonra War Rock oynayabilirsiniz.
3. Adım
CD’den Yükleme
Retail kutusu aldıysanız, oyunu indirmek yerine, cd den kurabilirsiniz. Oyunu indirme linkleri için resmi War Rock websitesini ziyaret edebilirsiniz. Diğer sitelerden War Rock’ı indirmenizi tavsiye etmeyiz. Bazı sayfalarda War Rock’ın en yeni versyonu olmayabilir.
War Rock ana sayfasında “Oyunu İndir” düğmesine tıklayınız ve kurulum dosyasını sisteminize kaydediniz.
4. Adım
Kurulum
War Rock kurulum dosyasını çalıştırın ve ekranda gözükecek olan talimatları takip ederek kurulumu tamamlayınız. Tebrikler! Nerdeyse War Rock oynamaya hazırsınız.
5. Adım
War Rock’ı Çalıştırmak
War Rock’ı çalıştırdığınızda önünüze açılış penceresi gelecektir. Bu pencerede oyun ile ilgili en güncel yamalar indirilir. Güncelleme başlamaya hazır olduğunda “Complete!” mesajı gözükecektir. OK’e basarak güncellemeye başlayabilirsiniz. Güncelleme bittikten sonra tekrar OK’e basarak oyunu çalıştırabilirsiniz.
Yukarıda: Açılış penceresi
Aşağıda: Güncelleme penceresi
Koşmak için “W” tuşuna iki kere, hızlı bir şekilde basarak ve basılı tutunuz.
Oyun kontrollerini Options’daki “Key Settings” bölümünden değiştirebilirsiniz..